Als beste getest

Onze toetsenborden krijgen lovende reviews door verschillende onafhankelijke partijen!
Is jouw volgende toetsenbord ook een Vamilo?

Apart ontwerp met EC-switches en pbt-keycaps

Al met al maakt Varmilo met de twee geteste toetsenborden en de nieuwe generatie EC-switches bijzonder prettig tikkende toetsenborden, waarbij je van het ontwerp moet houden.
Wat kwaliteit betreft zul je voor dit geld niet veel beters vinden.

Willem de Moor

Redacteur 

Dreams on Board Review

Dit keyboard is precies naar wensen en wijkt niet af van de afbeelding. Komt in een practice doos en alles is mooi afgewerkt. De switches voelen goed aan en zijn niet te luid. Exact naar verwachten, en zeer vriendelijke klantenservice. Een echte aanrader

Nikkiluna

Consument

Varmilo VA87M Keyboard Review

The Varmilo VA87M is a good keyboard for gaming. The Cherry MX Red switches on our unit have a short pre-travel distance and don’t need a lot of force to actuate. However, its latency is a bit high, which might disappoint competitive gamers. Unfortunately, there’s no companion software, and you can’t program any macros.

Top Toetsenbord

Dit is het beste toetsenbord dat ik tot nu toe gehad heb, en ik raad het zeker aan. Het typt bijzonder fijn. Het is zeer robuust. Het straalt echt kwaliteit uit, als je ernaar kijkt […] Verder was de levering snel en was ook contact met de leverancier Alt erg prettig. Het is geen goedkoop product, […] maar je krijgt er op elk gebied kwaliteit en een fijne ervaring voor terug.

Benmaardanmet4letters

Consument