Over Varmilo

Varmilo is één van de toonaangevende fabrikanten die zich focussen op mechanische toetsenborden voor een goede prijs. Met het hoofdkantoor in Shenzhen, China is het doel van Varmilo om internationaal de markt te veroveren. 

Keyboard Art

Varmilo legt de lat hoog op het gebied van kwaliteit en design. Varmilo kent veel unieke en thematische ontwerpen die gemaakt zijn voor keyboard enthousiasten. Deze ontwerpen kunnen gezien worden als kunst. Sommige ontwerpen hebben zeer sierlijke illustraties op de toetsen.

Kwalitatieve mechanische toetsenbord

Mechanische toetsenborden kunnen zeer prijzig zijn, vooral je alles zelf wilt samenstellen. Met de Varmilo toetsenborden, kun je een kwalitatieve mechanische toetsenbord verwachten voor een redelijke prijs.

Over de switches

Varmilo toetsenborden zijn mechanische toetsenborden met mechanische switches. Het voordeel van mechanische switches is dat je een toets niet helemaal hoeft in te drukken om de aanslag te laten registreren. Dit is zeer populair onder gamers en mensen die snel kunnen typen. 

Het best getest

Onze toetsenborden krijgen lovende reviews door verschillende onafhankelijke partijen!
Is jouw volgende toetsenbord ook een Vamilo?

Apart ontwerp met EC-switches en pbt-keycaps

Al met al maakt Varmilo met de twee geteste toetsenborden en de nieuwe generatie EC-switches bijzonder prettig tikkende toetsenborden, waarbij je van het ontwerp moet houden.
Wat kwaliteit betreft zul je voor dit geld niet veel beters vinden.

Willem de Moor

Redacteur 

Dreams on Board Review

Dit keyboard is precies naar wensen en wijkt niet af van de afbeelding. Komt in een practice doos en alles is mooi afgewerkt. De switches voelen goed aan en zijn niet te luid. Exact naar verwachten, en zeer vriendelijke klantenservice. Een echte aanrader

Nikkiluna

Consument